Jazz, vispop och musikal

Finstämd och medryckande underhållning med Canilla Enskär och Kristina Gissler!

Jazz och vispop med Canilla och Kristina!

Duon som kommer från Knivsta genomförde sommaren 2020 en mycket uppskattad slottsturné i Mälardalen på bland annat Wenngarns slott, Taxinge slott, Noors slott och Rånäs slott. Turnén fick mycket uppmärksamhet i media och duon bokades även in på flera privata trädgårdskonserter.

Om duon

Canilla Enskär är producent och utgiven jazzsångerska som tolkar bland andra Billie Holiday, Ella Fitzgerald och Monica Z.
Hon aktuell med albumet ”A Blue Bird Day” med jazzpärlor från ”The Great American Songbook” som ”Over the Rainbow” och ”Summertime”. Singeln ”Visslaren” från 2018 skriven av Jocke Berg från KENT har spelats på radio i Sverige, Finland, Färöarna och i England.

Kristina Gissler är sångerska sedan 20 år och har medverkat på bland annat på Fredriksdalsteatern med Eva Rydberg och i musikalen Guys and Dolls med Tommy Körberg samt satt upp egna shower.  Hon är också körledare för sin egen kör.

Båda är utnämnda till ”Årets Knivstabo”, Kristina Gissler 2018 och Canilla Enskär 2020 för sina insatser i hemkommunen Knivsta.

2020 spelade de båda i Shakespeare pjäsen ”Mycket väsen för Ingenting”, där Kristina hade rollen som den repliksnabba Beatrice och Canilla som den onda systern ”Jonna”. Pjäsen finns att streama på webbkanalen VOYD.se

 

Julen är här!

Kristina Gissler och Canilla Enskär med livemusik av Andreas Hellkvist Trio samt Kören Knivsta Voices och gäster bjuder in dig att riktigt frossa i trivsam julstämning med julmusik, körsång , jazz och komiska inslag – allt i julens tecken!

Julen är här, julkonsert med Canilla Enskär och Kristina Gissler

Kontakta oss gärna för mer info:
Canilla Enskär hej@canillaenskär.se 0734603351
Kristina Gissler kristina.gissler@hotmail.com 0703565769