Jazzbössan, insamling till Musikhjälpen!

Musikhjälpen är ett årligt evenemang som arrangeras av Sveriges Television, Sveriges Radio och Radiohjälpen, med syfte att uppmärksamma och samla in pengar till internationella humanitära katastrofer som inte får tillräckligt med uppmärksamhet.

Canilla Enskär har tagit initiativ till att skapa en insamling speciellt för jazzmusiker och jazzälskare, där alla uppmuntras att skänka pengar till Musikhjälpen – ”Jazzbössan”.

” – Jag vet att det finns många jazzentusiaster där ute som både kan och vill bidra till Musikhjälpen. Jazzbössan är ett sätt för oss att gemensamt samla in pengar och visa vårt engagemang för denna viktiga sak.”

Insamlingen är öppen för alla som vill bidra, oavsett om de är professionella jazzmusiker eller bara älskar att lyssna på jazzmusik. Hon uppmanar även jazzklubbar, musiker, producenter och alla intresserade att sprida länken till Jazzbössan och till det tillhörande Facebook-evenemanget för att maximera insamlingen.

Insamlingen syftar inte bara till att samla in pengar till Musikhjälpen, utan också till att uppmärksamma och sprida medvetenhet om musiken och kulturen inom jazzvärlden. Jazz har en unik förmåga att förena människor och framkalla känslor, och att det är dessa egenskaper som kan bidra till att skapa en positiv och engagerad insamling.

Genom att engagera sig och skänka pengar kan vi alla göra en skillnad och hjälpa till att förbättra livet för de som drabbats av humanitära katastrofer runt om i världen.

Ta del av Jazzbössan och bidra till insamlingen för Musikhjälpen för att hjälpa till att sprida musik och kärlek till de människor som behöver det mest. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Lägg till din favoritlåt på spellistan!

Jazzbössan till förmån för Musikhjälpen

Insamling till förmån för Musikhjälpen!

Är du med och samlar in till Jazzbössan? Dela gärna med dig av dina bilder och filmer på FB och tagga i sociala medier med:

#jazzbössan #musikhjälpen

Din musik räddar liv – Gör gemensam sak och spela för Musikhjälpen.
TACK FÖR ATT DU VILL ENGAGERA DIG!