Nytt album ”A Blue Bird Day” ute nu!

apr 3, 2020 | Nyheter

Foto: Roger Schwalbe

Albumet ”A Blue Bird Day” är verkligen något alldeles extra som tar med dig på en musikalisk resa där varje låt är unik och berörande på sitt eget sätt.

I albumet finner vi tolkningar av klassiska jazzlåtar som tidigare framförts av legendariska artister som Nat King Cole, Billie Holiday och Ella Fitzgerald. Canilla Enskär gör dem rättvisa och tillför samtidigt sin egen personlighet och charm till varje ton.

Med musikaliskt stöd av producenten och musikern Ulf Holmberg blir varje låt till en upplevelse. Ulf Holmbergs gitarrspel är magiskt och ger musiken en extra dimension. Tillsammans skapar de en perfekt symbios av sång och instrument som får varje låt att slå an rätt ton.

Albumet är producerat och inspelat av Ulf Holmberg, som själv är en erkänd gitarrist och kompositör. Han har spelat med en rad svenska och utländska artister genom åren och har en gedigen erfarenhet inom musikbranschen. Ulf Holmbergs bidrag till albumet ”A Blue Bird Day” är definitivt något att vara tacksam över.

Om man vill ta del av albumet finns det olika streamingtjänster att välja mellan, som Spotify, Youtube och iTunes.
Finns även att beställa på CD.

Lyssna på ”A Blue Bird Day” med Canilla Enskärs fantastiska sång och Ulf Holmbergs underbara gitarrspel och låt dig svepas med av musiken. Den här skivan är verkligen något utöver det vanliga och rekommenderas varmt till alla jazzälskare där ute!

 

Streama albumet "A Blue Bird Day" på Spotify