Allsång på Walloxen, sommarkvällar med sång och glädje!

jun 10, 2023 | Nyheter

Foto: Cassandra Enskär

”Allsång på Walloxen” är en unik musikupplevelse inspirerad av Sveriges mest älskade musikevenemang såsom ”Allsång på Skansen” och ”Sommarkrysset”. I Knivsta och omkringliggande områden kan alla allsångsälskare nu se fram emot underhållande och minnesvärda sommarkvällar fyllda med sång och glädje.

Canilla Enskär, jazzsångerska och producent, är en av de drivande krafterna bakom ”Allsång på Walloxen”. Hon och artisten Kristina Gissler kommer att guida publiken genom kvällens sångval samtidigt som de skapar en varm och engagerande atmosfär som uppmuntrar till gemenskap och glädje.

”Allsång på Walloxen” erbjuder inte bara kvällar med allsång, utan besökarna kommer även att få ta del av intervjuer med spännande kulturgäster, artister och författare. Det går även att njuta av god mat och dryck för de som önskar det. Publiken kan förvänta sig spännande möten med namn såsom Krusenbergsodlarna, Knivsta trädgårdssällskap, författarna Anders Danell och Margareta Levin Blekastad, Josefine från Glarke Nails och Allan Rohde, ordförande i Laggahembygdsföreningen.

Platsen för detta unika evenemang är Walloxen i Knivsta, belägen bredvid Margaretaskolan och bara ett stenkast från sjön Valloxen. ”Allsång på Walloxen” kommer att äga rum på följande datum och tider:

Onsdag 28 juni, kl. 18.30 – ca 20.00
Artister: Duon Falk&Gejke och souldrottningen Ms Mia
Kulturgäster: Krusenbergsodlarna och Allan Rohde, ordförande i Laggahembygdsföreningen

Onsdag 12 juli, kl. 18.30 – ca 20.00
Artister: Duon Falk&Gejke och souldrottningen Ms Mia
Kulturgäster: Författare Anders Danell och Malin Tyberg från Knivsta Trädgårdssällskap

Onsdag 26 juli, kl. 18.30 – ca 20.00
Artister: Roger Berglund, Knivstas svar på Tommy Körberg, och vis- och folkmusiksångerskan Ditte Liss. Dessutom kommer det entusiasmerande ”Allsångsbandet” bestående av Niklas Bergengren, Pelle Vidarsson och Kjell Kalin.
Kulturgäster: Författare Margareta Levin Blekastad och Jennifer Berglund från Glarke Nails samt smeden Anders Fredriksson.

För att skapa en komplett och interaktiv upplevelse kommer det finnas allsångshäften och ett ”allsångsquiz” för besökarna att ta del av.

Evenemanget ”Allsång på Walloxen” genomförs i samarbete med nätverket Scenkonstnärerna, Sigtuna Scen och Teater, Visit Knivsta samt Bistro Larsson.
För mer information och eventuella förfrågningar kan man besöka www.scenkonstnarerna.se.

Så varmt välkomna till ”Allsång på Walloxen”! Ta med er vänner, familj och grannar och njut av en underbar kväll tillsammans!

Om Scenkonstnärerna