Jazz på Kulturnatten

aug 20, 2019 | Nyheter

Foto: Ewelina Piotrowska

Innanför grindarna på Svartbäcksgatan 27 ligger Linnés egen botaniska trädgård, en grönskande oas i centrala Uppsala som under KulturNatten bjuder på musik och underhållning i vacker miljö – en upplevelse av ett särskilt slag nämligen ”A Blue Bird Day” med jazzsångerskan Canilla Enskär och gitarristen Ulf Holmberg!

Tillsammans skapar de en mix av klanger och tongångar som sträcker sig från jazz till jazzinspirerad vals och bossanova. Deras tolkningar av låtar från legendariska artister som Nat King Cole, Billie Holiday och Ella Fitzgerald ger garanterad mysfaktor.

På programmet finns amerikanska evergreens och musikallåtar som ”Summertime” och ”Over the Rainbow”. Det är en varierande och spännande repertoar som kommer att tilltala fans av olika typer av musik.

Kulturnatten är en av Uppsalas största kulturmanifestationer och erbjuder ett brett utbud av evenemang och aktiviteter för besökare i alla åldrar. Föreställningen ”A Blue Bird Day” är en av höjdpunkterna under denna händelse. Den äger rum lördagen den 14 september 2019 och börjar klockan 20.00.
Platsen är Orangeriet i Linnéträdgården och inträdet är gratis.

Detta är en perfekt möjlighet att njuta av både musik och den vackra atmosfären i Linnés botaniska trädgård. Så kom och upplev ”A Blue Bird Day” under Kulturnatten i Uppsala.

 

Om Kulturnatten Uppsala