KaRAMELodier och örongodis på Uppsalas kulturnatt i september!

jul 29, 2023 | Nyheter

Foto: Sandra Jolly Photography

En musikalisk godispåse på KulturNatten!

På Kulturnatten Uppsala den 9 september 2023 får vi möjligheten att njuta av en unik föreställning med jazzsångerskan Canilla Enskär och gitarristen Ulf Holmberg. Under 30 minuter kommer de att bjuda på en musikalisk godispåse fylld med välkända låtar av stora svenska musiker som Povel Ramel, Olle Adolphson, Monica Z och Robert Broberg med flera. Detta program, som har fått namnet ”KaRAMELodier och örongodis”, utlovar en riktigt skön mix av jazz och underhållning.

Föreställningen äger rum på Orangeriet i Linnéträdgården i Uppsala, och börjar kl. 18.00. Det bästa av allt är att det är fri entré, så det finns verkligen ingen anledning att missa denna musikaliska höjdpunkt på Kulturnatten!

Canilla Enskär är en mångsidig artist som inte bara är jazzsångerska utan även producent och en av de drivande krafterna inom nätverket Scenkonstnärerna. Hon brinner för att beröra andra genom musik och scenkonst, och har alltid älskat att sjunga. Med glödande energi bidrar hon till ett levande kulturliv för andra genom sitt dagliga arbete.

Ulf Holmberg är en erfaren gitarrist och kompositör som har spelat med många kända artister genom åren. Hans musikaliska resumé inkluderar samarbeten med namn som Nanne Grönvall, Victoria Tolstoy och Magnus Carlson från Weeping Willows, för att nämna några. Utöver sin musikaliska karriär är Holmberg även utbildningsledare på Studiefrämjandets Kulturskola i Uppsala.

Det är verkligen en unik chans att få uppleva denna dynamiska duo framföra välkända låtar av svenska musiklegender på Kulturnatten Uppsala. ”KaRAMELodier och örongodis” är ett program som garanterat kommer att ge publiken en minnesvärd och njutningsfull upplevelse.

Om du är en jazz- eller musikälskare och befinner dig i Uppsala den 9 september 2023, missa inte chansen att uppleva Canilla Enskär och Ulf Holmberg i aktion. Ta del av deras musikaliska godispåse och låt dig bli bortskämd med enastående jazz och underhållning på Kulturnatten!

 

Om Kulturnatten Uppsala