Körkonsert med flera intryck och gästartister!

apr 5, 2023 | Nyheter

Foto: Roger Andersson

Knivsta Voices bjuder på en föreställning med flera intryck!

Kören Knivsta Voices bjuder in till CIK i Knivsta och till en färgsprakande kväll med ett varierat program fullt av sång och musik där jazzsångerskan Canilla Enskär kommer att medverka både tillsammans med kören och även vara solist.

Förutom Canilla Enskär kommer även andra gäster att medverka på konserten. Bland dem finns den välkända artisten Jan Johansen som slog igenom stort år 1995 med låten ”Se på mig”. Johansen skulle egentligen ha firat 25 år som artist under pandemins första år, men nu får han äntligen möjligheten att fira tillsammans med Knivsta Voices och bjuda publiken på sina bästa sånger.

Utöver musik kommer vi även att få njuta av humoristiska inslag från Peter Jansson. Peter har erfarenhet av improvisationsteater, lokalt producerade revyer och lustspel. Men denna kväll kommer han att bjuda på en ståuppföreställning som inte får missas.

För att göra konserten ännu mer visuellt stimulerande kommer konstnären Charlotta Blomgren att rama in föreställningen med sina verk på en storbildsskärm bakom kören. Blomgrens konstverk kommer tillföra en extra visuell dimension till konserten och skapa en atmosfär av konstnärlig kreativitet.

Körens ledare, Kristina Gissler, har varit sångerska, show- och musikalartist sedan år 2001 och har bland annat uppträtt på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. Hon är körens grundare och har lett Knivsta Voices sedan år 2020.

Knivsta Voices är en kör för alla, oavsett erfarenhet och fokuserar på glädje, gemenskap och sång. Repertoaren är varierad och innefattar pop, rock, soul och visor.

Det är en konsertkväll som utlovar en färgsprakande upplevelse med sång, musik, stand-up och konst. Kören Knivsta Voices och deras gästartister skapar en föreställning med flera intryck som gör kvällen minnesvärd.

Datum: Lördag den 6 maj 2023, kl 19.00

Köp biljetter till föreställningen