Jazz, vispop och musikal

Finstämd och medryckande underhållning med Canilla Enskär och Kristina Gissler!

Jazz, vispop och musikal med Canilla Enskär och Kristina Gissler!

Finstämd och medryckande underhållning med sångerskorna Canilla Enskär och Kristina Gissler som bjuder på en härlig mix av klanger och tongångar av lättlyssnad jazz samt vispop och visor.

Duon som kommer från Knivsta och har sjungit tillsammans i ca 3 år. De har bland annat gjort en mycket uppskattad slottsturné i mälardalen där de bjöd på jazz, visor och musikal.

Båda är utnämnda till ”Årets Knivstabo”, Kristina Gissler 2018 och Canilla Enskär 2020 för sina insatser i hemkommunen Knivsta.

2020 spelade de dessutom i Shakespeare pjäsen ”Mycket väsen för Ingenting”, där Kristina hade rollen som den repliksnabba Beatrice och Canilla som den onda systern ”Jonna”. Pjäsen finns att streama på webbkanalen VOYD.se

Canilla Enskär är producent och utgiven jazzsångerska som tolkar bland andra Billie Holiday, Ella Fitzgerald och Monica Z. Hon har släppt albumet ”A Blue Bird Day” med jazzpärlor från ”The Great American Songbook” som ”Over the Rainbow” och ”Summertime” och hennes musik har spelats på radio i både Sverige och utomlands.

Kristina Gissler är sångerska sedan 20 år och har medverkat på bland annat på Fredriksdals-teatern med Eva Rydberg och i musikalen Guys and Dolls med Tommy Körberg samt satt upp egna shower. Hon har medverkat i flera TV produktioner i humorsketcher samt sjungit i vokalgrupp för Stockholms läns landsting. Kristina är också körledare för sin egen kör ”Knivsta Voices”.

Canilla Enskär och Kristina Gissler, Fotograf Cassandra Enskär

Duon som kommer från Knivsta genomförde sommaren 2020 en mycket uppskattad slottsturné i Mälardalen på bland annat Wenngarns slott, Taxinge slott, Noors slott och Rånäs slott. Turnén fick mycket uppmärksamhet i media och bokades även in på flera privata trädgårdskonserter.

"Julen är här!"

Kristina Gissler och Canilla Enskär med livemusik av Andreas Hellkvist Trio samt Kören Knivsta Voices och gäster bjuder in dig att riktigt frossa i trivsam julstämning med julmusik, körsång , jazz och komiska inslag.

Allt i julens tecken!

BOKA VÅR JULSHOW!
Kontakta oss gärna för mer info:
Canilla Enskär hej@canillaenskär.se 0734603351
Kristina Gissler kristina.gissler@hotmail.com 0703565769

Julen är här - Julshow 2022 med Kristina Gissler och Canilla Enskär. Fotograf: Elin Krånglin