Sommarsång På Slottet, digital konsert att streama!

sep 12, 2020 | Nyheter

Foto: Cassandra Enskär

”Sommarsång På Slottet”, digital konsert att streama!

”Sommarsång på slottet” bjuder på en härlig mix av musikstilar, med influenser från jazz, visa och pop. Jazzsångerskan Canilla Enskär och sångerskan Kristina Gissler trollbinder publiken med sina röster och skapar en intim atmosfär och berör lyssnarna med sina tolkningar.

Konserten kommer att äga rum på Noors Slott, som är känt för sin vackra arkitektur och sin idylliska placering på landet mellan Stockholm och Uppsala. Slottet, som är Sveriges minsta barockpalats, ger en unik kuliss till denna digitala konsert. Publiken kommer att få uppleva enastående musik och samtidigt njuta av den vackra omgivningen.

Genom plattformen voyd.tv kommer denna konsert att kunna streamas live till alla som vill ta del av den. Det innebär att du kan njuta av musiken och upplevelsen var du än befinner dig. Det är ett perfekt sätt att skapa en atmosfär av en riktig konsert hemma hos dig själv eller tillsammans med vänner och familj.

Målet med denna digitala konsert är att erbjuda en kulturell upplevelse som kan avnjutas av alla. Musik har en förmåga att förena och beröra människor, oavsett var de befinner sig. Vi hoppas kunna skapa en stund fylld av vacker musik och känslor, som kan bidra till glädje och harmoni i tider av oro och osäkerhet.

Så se till att spara datumet och se fram emot en kväll fylld av fantastisk musik, när ”Sommarsång På Slottet” digital konsert streamas på voyd.tv. Ta tillfället i akt och ge dig själv chansen att uppleva enastående musik och njut av sommaren en stund till.

Se konserten på Voyd.tv